Onderhoud

Hiemstra bandencentrum onderhoud
voor al uw voertuigen

Hiemstra Bandencentrumverzorgt professioneel het reguliere onderhoud van personenwagens, bestelwagens en SUV’s van elk merk voertuig. U kunt bij ons terecht voor o.a. APK, kleine beurt, grote beurt, uitlaat reparatie, banden, uitlijnen, uitbalanceren, en accu’s.

Onze werkplaatsen voor auto onderhoud

Technologische ontwikkelingen volgen wij op de voet. Onze werkplaatsen zijn voorzien van alle benodigde specialistische en geavanceerde techniek en apparatuur.
Wij verzorgen auto onderhoud voor onder andere:

Hiemstra Bandencentrum onderhoud voor aanhangwagens en trialers

Kies voor een onderhoudsbeurt voor uw aanhangwagen of trailer. Daardoor beperkt u de kans op pech of een technisch mankement tot een minimum. Hiemstra Bandencentrum zorgt ervoor dat u weer veilig met een goed onderhouden aanhangwagen of paardentrailer kunt deelnemen aan het verkeer. Onderhoud voor uw aanhanger nodig of een aanhangwagen reparatie laten uitvoeren? Wij helpen u graag verder.

Een onderhoudsbeurt voor een aanhanger geeft u zekerheid

Deze zekerheid betreft de algehele conditie van uw aanhangwagen of boot- of paardentrailer. De belangrijkste onderdelen worden uitvoerig gecontroleerd en getest. Zijn reparaties nodig of moeten onderdelen worden vervangen? Dit doen wij in overleg met u. Op de uitgevoerde werkzaamheden tijdens het aanhanger onderhoud krijgt u garantie.

Maak afspraak of kom langs voor uw aanhanger onderhoud

Maak tijdig een afspraak voor de onderhoudsbeurt van uw aanhangwagen of trailer. Kom langs of neem contact met ons op. Wij helpen u graag weer veilig op weg.

Neem contact met ons op